NOVI IZVRŠNI DIREKTOR INE?

Uhićenog Milkovića mogao bi zamijeniti Želimir Šikonja

29.03.2011 u 17:01

Bionic
Reading

Predsjednik Nadzornog odbora Ine Davor Štern za Business.hr rekao je da bi uhićenog izvršnog direktora Bojana Milkovića privremeno mogao zamijeniti Želimir Šikonja

Na mjesto uhićenog glavnog izvršnog direktora Bojana Milkovića privremeno bi mogao biti postavljen Želimir Šikonja - piše business.hr

Konačna odluka trebala bi biti donesena do sutra. Želimir Šikonja direktor je Ininog Sektora istraživanja i proizvodnje u jugoistočnoj Europi.

Podsjetimo, Milković je uhićen u petak poslijepodne zbog višestrukog primanja mita. Njega i nekadašnjeg Croscova voditelja projekta remonta svih platformi Miroslava Pacaka USKOK tereti da su od 2002. do 2009. u Zagrebu dodjeljivanje poslova drugim poduzećima uvjetovali davanjem mita u iznosu od pet posto od neto ugovorenog posla, odnosno u drugim slučajevima 10 posto od vrijednosti ukupno izvedenih radova.

Odgovorne osobe u poduzećima od kojih je traženo mito su, kako bi dobile poslove koji su im bili potrebni za nastavak poslovanja, dale tražene iznose, navodi USKOK.