PROMJENA LOKACIJA

U Zagrebu preseljena neka biračka mjesta

05.12.2009 u 09:08

Bionic
Reading

Broj biračkih mjesta na području grada Zagreba nije se mijenjao u odnosu na zadnje lokalne izbore ali neka mjesta nisu više u istim prostorima već su preseljena na druge lokacije, priopćilo je danas Gradsko izborno povjerenstvo (GIP).

Neka biračka mjesta preseljena su na druge adrese zbog otkaza vlasnika, odnosno korisnika tih prostora ili zbog toga što su u međuvremenu uređeni prostori mjesnih odbora kojima će se lokacije biračkih odbora trajno rješiti.

Tabelarni prikaz promjena lokacija biračkih mjesta nalazi se na internetskoj adresi zagrebačkog GIP-a (www.zgizbori.hr). GIP moli birače da obrate pozornost na promjene tih lokacija.

Na istoj stranici objavljeno je i rješenje kojim je GIP odredio biračka mjesta na kojima će se u Zagrebu glasovati na predsjedničkim izborima. U rješenju je naznačeno na kojem će biračkom mjestu glasovati birači prema mjestu prebivališta.

Zagrebački GIP to će rješenje objaviti i putem oglasa biračkih mjesta u sjedištima mjesnih odbora te na mjestima većeg okupljanja građana, najkasnije pet dana prije izbora.