ukupno 85

U Zagorju četiri nova slučaja zaraze

07.04.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Na području Krapinsko-zagorske županije u utorak su potvrđena četiri nova slučaja zaraze koronavirusom te ih je ukupno 85, a 35 slučajeva je na području grada Pregrade, priopćili su iz Županijskog stožera Civilne zaštite

U utorak je potvrđeno da su još četiri osobe pozitivne na koronavirus, po jedna iz Zaboka, Pregrade, Gornje Stubice i Desinića, a osam ljudi čeka rezultate nalaza, priopćili su iz Stožera civilne zaštite. Tako je evidentirano ukupno 85 osoba pozitivnih na koronavirus, a među njima su 83 osobe s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije te po jedna iz Zagreba i Opatije.

Najviše zaraženih u Krapinsko-zagorskoj županiji je s područja Pregrade, gdje je oboljelo 35 osoba od kojih je posljednji slučaj potvrđen danas. Ukupan broj oboljelih Pregradu svrstava među gradove s najviše zaraženih uz četiri najveća hrvatska grada.

S područja Krapine je 14 oboljelih, Huma na Sutli sedam, Oroslavja i Zaboka po pet, Jesenja i Petrovskog po četiri, Donje Stubice i Desinića po dvije osobe te iz Bedekovčine, Đurmanca, Krapinskih Toplica, Radoboja i Gornje Stubice po jedna osoba.