DOGOVORENI SUKOB

U tučnjavi u Vinkovcima navodno sudjelovao i sin saborskog zastupnika, jedan mladić dobio ozljede opasne po život

22.08.2018 u 19:00

Bionic
Reading

Od posljedica tučnjave koja se u Vinkovcima dogodila u noći s utorka na srijedu oko 1:30 sati teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je mladić iz Andrijaševaca, dok je još jedan mladić zadobio lake tjelesne ozljede. Mladić iz Andrijaševaca, koji je najgore prošao u ovoj tučnjavi htino je iz Opće županijske bolnice Vinkovci prebačen u KBC Osijek s ozljedama opasnim po život

'Policija je dojavu o tučnjavi dobila iz Opće županijske bolnice Vinkovci, gdje su liječničku pomoć zbog lakših tjelesnih ozljeda zatražila dvojica sudionika tučnjave. No, jednome se u međuvremenu stanje pogoršalo zbog čega je hitno prevezen u KBC Osijek', doznaje se iz PU vukovarsko-srijemske, iz koje poručuju kako rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, piše Jutarnji list.

Prema neslužbenim informacijama u tučnjavi koja se dogodila u centru Vinkovca sudjelovalo je više mlađih osoba, a navodno je među njima bio i sin jednog saborskog zastupnika s vinkovačkog područja. Nema potvrde je li on druga osoba koja je zatražila liječničku pomoć u vinkovačkoj bolnici.

Isto tako, ne može se još uvijek pouzdano ustvrditi ni tko je mladiću iz Andrijaševaca zadao udarce i teške tjelesne ozljede, odnosno je li to bila jedna ili više osoba. Pogotovo ako je točna informacija da je to bila grupna i k tomu, navodno, i dogovorena tučnjava između dviju sukobljenih strana.

  • +30
Interventna policija Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL