TKO IH JE VIDIO?

U tjedan dana prijavljeno čak 35 nestanaka

21.06.2013 u 15:21

  • +13

Nestali 21.06.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Dolores Ljubić

Bionic
Reading

Čak 35 nestanaka zabilježeno je prošlog tjedna u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, od kojih je u ovom trenutku aktualno njih 16, a ostale osobe su pronađene. Policija i druge interventne službe za njima tragaju duž cijele Hrvatske, a kako bi ih se što prije pronašlo, korisna bi im bila svaka vaša informacija. Uključite se u potragu kako bi se nestali što prije pronašli i ako posjedujete bilo koju informaciju o nekome od njih, dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona ili putem e-maila nestali@nestali.hr. Tportal vam donosi nove informacije o nestalima, njihove fotografije i kratke osobne opise

Četiri osobe, Nikolina Oršuš, Antonija Kučan, Marko Mikelić i Mario Boko, prve su prijavljene osobe prošlog tjedna, a nestale su još 13. lipnja.  Nikolina Oršuš (14) tada se u cno-bijeloj majici, trapericama i crnim cipelama udaljila sa zagrebačke adrese boravišta Sv. Mateja 70A te joj se gubi svaki trag. Visoka je 160 centimetara, slabije je građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste velike oči.

Antonija Kučan (22) nestala je u Vrbovcu, kada je otišla s adrese prebivališta Križevačka 39 u nepoznato. Visoka je 175 centimetara, srednje je građe, ima gustu smeđu kosu i smeđe oči. Na sebi je tada imala donji dio sive trenirke i majicu kratkih rukava.

Za Markom Mikelićem (56) traga se u Općini Ružić, u Šibensko-kninskoj županiji. On se udaljio s adrese stanovanja Miljaci 11, Kljaci, u plavim trapericama, gornjem dijelu crvene trenirke i ortopedskim cipelama. Marko je visok 175 centimetara, slabije je građe i prosijed, ima plave oči, šepa, a desna noga mu je kraća.

Mario Boko (24), Splićanin s adresom prebivališta Don Frane Bulića 1 u Solinu, misteriozno je, u svojstvu člana posade - kadet, nestao tog četvrtka, između 18,30 i 21 sati, s broda Atlas, kompanije NYK. Kapetan broda o njegovom je nestanku izvijestio Veleposlanstvo RH u Jakarti, no mladiću i dalje nema traga.

Dvije godine mlađi Ivan Ćosić (22) nestao je u subotu, 15. lipnja, u naselju Rugvica, kamo se uputio s adrese stanovanja Selska 12, Nart Savski. Bio je u sivoj majici dugih rukava s kapuljačom, bordo hlačama, plavim tenisicama, bordo šilterici, a nosio je tamnoplavi ruksak. Visok je 180 centimetara, mršav je, ima crnu kosu i kestenjaste oči.

U nedjelju, 16. lipnja, nestalo dvoje maloljetnika: Nikolina Udorović (15) i Leonardo Grčević (16). Nikolina je ponovo otišla od kuće u Josipdolu, Munjava Modruška 64, a Leonardo s adrese boravišta Kneza Zdeslava 2 u Lugu Smoborskom. On je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, a ona je visoka 165 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu kosu, zelene oči i ožiljak na desnoj strani lica. Djevojka je bila u crnim hlačama, majici nepoznate boje i crnim tenisicama.

Nadalje, u ponedjeljak, 17. lipnja, dvije 16-godišnjakinje, Maria Sara Ćehić i Maja Radoš, nisu se vratile na adresu boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini, dok je treća, Martina Mašić, otišla u nepoznato s adrese prebivališta III. Struge 40 u Zagrebu i još nije pronađena. Maria Sara visoka je 165 centimetara, srednje je građe, ima crnu valovitu kosu i velike kestenjaste oči. Maja je visoka 170 centimetara, vitka je, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste velike oči. Martina je visoka 160 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu, crne oči i piercing u nosu. Bila je u crnim tajicama i bijelim Puma tenisicama.

Istog dana u Zagrebu su nestale još dvije osobe. Božidar Jež (60) otišao je s adrese stanovanja Jankovićev put 3, rakavši da ide u Gajnice, no gubi mu se svaki trag. Visok je 175 centimetara, srednje je građe i prosijed. Na sebi je imao svijetloplavu majicu kratkih rukava, tamnoplavi donji dio trenirke i žute cipele.

Luca Šimić (80) otišla je s adrese stanovanja Vrapčanska 223
, u tamnoplavim hlačama, smeđoj majici kratkih rukava i bež natikačama. Sijeda je i srednje tjelesne građe. Potom je u sljedeća dva dana nestalo petoro maloljetnika, od kojih su dvije, 16-godišnje blizanke Ćosić, Anamaria i Mia, već poznate na ovim stranicama. Obje Splićanke otišle su s adrese boravišta Sv. Mateja 70A u Zagrebu. Visoke su 170 centimetara, slabije su građe i imaju crnu kosu, Anamaria valovitu i crne oči, a Mia ravnu i male kestenjaste oči. Bile su odjevene u kratke hlače, majice kratkih rukava i tenisice.

Njihov vršnjak iz Bjelovara Dario Kos (16) također je nestao 18. lipnja, ali u Lugu Samoborskom. On se udaljio s adrese boravišta Kneza Zdeslava 2. U srijedu, 19. lipnja, u Budinščini je nestala Kristina Skorupski (16), a u Sisku Jela Barbulović (17). Kristina se samovoljno udaljila s adrese boravišta Zajezda 31. Visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, šarenu majicu i tenisice. Jela se pak tijekom noći udaljila iz obiteljske kuće Sisačka 234, Sela. Ona je visoka 165 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu kosu i smeđe oči.