JESTE LI IH VIDJELI?

U tjedan dana nestalo 17 osoba, 12 maloljetnih

19.10.2013 u 20:27

  • +13

NESTALI 19.10.2013

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Montaža: Tonči Petrić

Bionic
Reading

Sedamnaest osoba, od kojih je tek pet punoljetno, nestalo je prošlog tjedna u Hrvatskoj. Od četiri nestale osobe u tjednu ranije, pronađene su tri, a i dalje se traga za Davorom Josipovićem (45), koji je 4. listopada nestao u Kaštel Štafiliću. Također, policiji su naknadno stigle prijave o nestanku još četiriju osoba pa se trenutačno traga za ukupno 15 osoba nestalih u rujnu te 22 nestalih u listopadu. Pogledajte o kome je riječ i svaku korisnu informaciju o njima dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr, kako bi ih se što prije pronašlo

Nestanci Sanele Dobošić (15), Samire Šečić (21), Nedeljka Oršuša (15) te Kristine Bakač (16) naknadno su prijavljeni. Sanela Dobošić (15) nestala je još 24. rujna, kada se udaljila s adrese stanovanja Parag 221 u Nedelišću. Visoka je 155 centimetara, srednje je građe, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste velike oči.

Samira Šečić (21) udaljila se 3. listopada sa zagrebačke adrese Bolnička cesta 32. Ta djevojka visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, a na sebi je tada imala šarenu majicu, traperice i tenisice.
Nedeljko Oršuš (15) ponovo se 5. listopada udaljio s adrese boravišta Sv. Mateja 70A u Zagrebu i još se nije vratio. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči.

Kristina Bakač (16) otišla je 8. listopada, u rozoj dukserici, tamnim hlačama i crnim tenisicama, iz obiteljske kuće Vrbskih žrtava 60, Gornja Vrba, i još joj nema traga. Ona je visoka 175 centimetara, srednje građe, crne kose, plavih očiju te zakrivljenog nosa.

Prva u tjednu za nama, u petak, 11. listopada, u Kaštel Lukšiću nestala je Splićanka Gita Ercegović (17). Ona je u nepoznatoj odjeći otišla od kuće, Majurina 14, u nepoznato. Visoka je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu i kestenjaste oči.

Sljedećega dana, 12. listopada, s adrese boravišta Ivana Meštrovića 8 u Benkovcu nestala je 35-godišnja Silvija Grgas. Bila je u plavim trapericama, plavoj jakni i bijelim tenisicama, a visoka je 175 centimetara, mršava je, plave valovite kose i malih smeđih očiju.

Četiri tinejdžerke nestale su u nedjelju, 13. listopada, i to dvije u Osijeku te po jedna u Bedekovčini i Rijeci.  Paula Bašica (14) otišla je s adrese boravišta Vinkovačka cesta 61 u Osijeku, u nepoznatoj odjeći. Ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči.

Brigita Divjak (15)
, čiji osobni opis policija ne posjeduje, udaljila se s adrese Ružina 32 u Osijeku. Šesnaestogodišnja Romana Sarah Dražić ponovo je otišla s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Podsjetimo, ona je visoka 165 centimetara, srednje je građe, ima velike kestenjaste oči i crnu ravnu kosu.

Njezinoj vršnjakinji Anamariji Ćosić (16) ovoga se puta izgubio trag u Rijeci. Ona je visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima cnu valovitu kosu i crne oči. Tri osobe, Valentina Cvitak (17), Neđmije Rama (16) i Marko Mladić (18), nestale su u ponedjeljak, 14. listopada.

Valentina Cvitak (17) otišla je s adrese prebivališta Gornje Stative 65, Karlovac. Visoka je 160 centimetara, srednje je građe, ima ravnu smeđu kosu i plave oči. Neđmije Rama (16) samovoljno se udaljila s adrese boravišta Zajedza 31, Budinščina. Ona je visoka 160 centimetara, srednje je građe, ima crnu valovitu kosu i kestenjaste oči. U trenutku nestanka bila je u plavim trapericama, plavoj majici i tenisicama.

S adrese boravišta Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom opet je otišao i 18-godišnji Marko Mladić. Visok je 170 centimetara, srednje je građe, ima ravnu svijetloplavu kosu i plave oči. Nadalje, Roberta Pavletić (17) je 15. listopada otišla u školu te se nakon završetka nastave nije vratila kući, na adresu Varoš 3 u Puli. Poznato je da je na sebi imala smeđu zimsku jaknu, a visoka je 165 centimetara, srednje građe, crne ravne kose i smeđih očiju. Nosi leće ili naočale, a iznad lijevog oka ima ožiljak.

I Stiven Amić (16) nestao je u utorak, 15. listopada, ali u Osijeku. On je visok 175 centimetara, srednje je građe, ima smeđu kosu i smeđe oči, a na lijevoj ruci tetoviran natpis 'Rade'. Marin Prole (19), čiji je osobni opis nepoznat, udaljio se u nepoznato prije tri dana, 16. listopada, s adrese boravišta Pahinsko 6, Ivanec i još se nije vratio.

Potom su 17. listopada nestale četiri osobe. Dana Mijaković (16) otišla je s adrese prebivališta Orlovačka 13 u Karlovcu. Visoka je 165 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u bijele traperice, plavu majicu, a na nogama je imala bijele tenisice.

Njezina vršnjakinja Monika Mihalinec (16) istoga je dana nestala u Zagrebu. Ona se udaljila s adrese stanovanja IV Bizek 44 u nepoznato. Visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Marijan Lovrić (77) nestao je istog četvrtka s adrese boravišta Vrbovec, Dubrava, Trg slobode 10. Taj je muškarac visok 170 centimetara, srednje je tjelesne građe i sijed. Bio je odjeven u traperice, bijelu prugastu košulju i svijetloplavi gornji dio trenirke.

Amela Alić (29) otišla je pak s adrese Bolnička cesta u Zagrebu. Visoka je 165 centimetara, jače je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči. Zasad posljednja prijava upisana u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba je Dražen Balog (16), koji se jučer u trenirci i tenisicama udaljio s adrese boravišta Sv. Matej u Zagrebu te mu se gubi svaki trag. On ima crnu kosu i crne oči.