jeste li ga vidjeli?

U tijeku je potraga za mladićem koji je skočio s party broda, otplivao do uvale Crikvina i zatim nestao u šumi

13.08.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Nepoznati gost skočio s party broda 'Princ Kornata' u petak navečer i otplivao do uvale Crikvina. Na pozive kapetana nije se htio vratiti na brod, već je odlučio pobjeći u šumu, nakon čega mu se gubi svaki trag

Načelnik stožera civilne zaštite općine Kolan Željan Gligora obavijestio je nadležne službe o situaciji, uputio javni poziv za pomoć svima koji su ga možda vidjeli i organizirao akciju potrage za nepoznatim čovjekom, koja u suradnji s članovima HGSS-a kreće u subotu u 17 sati.

U telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr je potvrdio da nema previše novih informacija. 'Zasad nema novosti, stvar je u tome da je on na brodu bio bez prijatelja, a kako je danas smjena gostiju, vjerojatno će u nekoj grupi jedna osoba faliti', rekao je Gligora. Obavijestio je nadležne službe i organizirao potragu, a akcija traženja krenula je danas 13. kolovoza u 17 sati, u suradnji s članovima HGSS-a. Informacije je potvrdila i PU zadarska.

'Stvar je u tome da je teren katastrofalan. Još uvijek ne isključujemo mogućnost da se on snašao nekako, odnosno da ga je netko gliserom prebacio do nekog mjesta - naprosto ne znamo', rekao je Gligora za Dnevnik.hr. Zato je na društvenim mrežama uputio apel svima koji možda imaju neke informacije da mu se jave na broj 098/785-094.