MESIĆ NA TV-U PRODAVAO STAN

'U svom radnom vijeku zaradio sam dosta novca'

05.11.2011 u 20:08

Bionic
Reading

Gostovanje u Dnevniku Nove TV bivši predsjednik Stjepan Mesić iskoristio je da pronađe kupca za svoj stan u zagrebačkoj Ilici koji već dulje vrijeme bezuspješno prodaje

Mesić nije želio otkriti tko mu je posudio dva milijuna kuna za kupnju novog stana podno Medvednice.

'Jednog dana to ću reći, ali sada nema potrebe s tim opterećivati hrvatsku javnost. Nisam još prodao stan i ovim putem pozivam kupce. To nije bitno. Ja sam u svom radnom vijeku zaradio dosta novca, ali smo moja obitelj i ja novac angažirali na druge načine', rekao je bivši predsjednik.

Komentirajući uhićenje Josipa Boljkovca ponovio je poruku za ministra Tomislava Karamarka da je antifašistička borba najsvjetlija stranica u povijesti Hrvatske.

'Othrvati se najstrašnijem zlu u povijesti čovječanstva, to smo mi učinili. Je li bilo tu zločina? Vjerojatno je. U Francuskoj je likvidirano nekoliko tisuća kvislinga. Nitko to ne opravdava. Treba to gledati u povijesnom kontekstu. Nitko ne treba biti zaštićen dokazom. Događaj je to dalek 70 godina, ali mi nismo čuli još niti jedan dokaz. To su samo indicije, ali ne bih ulazio u posao policije', poručio je Mesić koji se ipak slaže da treba raščistiti sa svim zločinima koji su se dogodili na našem području.