nesreća

U sudaru više vozila kod Zadra jedna poginula i više ozlijeđenih osoba

18.10.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Više vozila sudjelovalo je u sudaru koji se u četvrtak prijepodne dogodio kod Zadra, a prema prvim informacijama jedna je osoba poginula, dok ih je više ozlijeđeno

Zadarska Policijska uprava priopćila je da se nesreća dogodila oko 10.15 sati na državnoj cesti 8 između Murvice i Crnog. Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u nesreći su sudjelovali šleper i dva automobila. Jedna je osoba poginula, a više je ozlijeđenih.

Kasnije je policija izvijestila, prema rezultatima očevida, da se sumnja da je 43-godišnjak upravljajući Fiatom (ZD) u smjeru Murvice iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s tegljačem Scania(OS) kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak.

'Nakon sudara Fiat se odbio u Peugeot (ZD), kojim je u smjeru Murvice upravljao 46-godišnjak. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 43-godišnji vozač Fiata (ZD), a ozlijeđeni su vozač i putnici iz Peugeota (ZD) u dobi od 31 i 51 godina. Oni su trenutno u zadarskoj bolnici.', izvijestila je policija oko 14.20h.