STANJE U PROMETU

U sudaru devet vozila troje ozlijeđeno

31.07.2009 u 08:39

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila na 54. kilometru autoceste A3, između čvora Ivanja Reka i odmorišta Ježevo u smjeru istoka prometuje se otežano u koloni dugoj oko dva kilometra, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

U nesreći je sudjelovalo devet vozila, a tri su osobe ozlijeđene.

Još jedna prometna nesreća se dogodila A3 i to na 39. kilometru, između čvorova Ivanja Reka i Kosnica u smjeru Lučkog. Zbog te prometne nesreće vozi se u koloni dugoj oko 1,5 kilometra.

Zbog prosvjeda građana u mjestu Zoljan na državnoj cesti D53 Našice-Požega obustavljen je promet za teretna vozila, a osobna vozila se povremeno propuštaju.

Zbog jakog vjetra, dionicom Jadranske magistrale između Bakra i Senja, zabranjen je promet za I.skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, te na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba i na A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.
Tijekom dana kraći zastoji su mogući na prilaznim cestama turističkih središta, te na dionicama gdje traju radovi.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Goričan i Pasjak na ulazu, a na Bajakovu na izlazu. Na Kaštelu je pojačan u oba smjera.
Trajekti plove redovito.