NESTALA U NEDJELJU

U Sloveniji nađeno tijelo hrvatske policajke

26.05.2017 u 10:18

Bionic
Reading

Iz Policijske uprave varaždinske u petak su priopćili da su u četvrtak poslijepodne primili dojavu da je u Murskoj Soboti u Sloveniji pronađeno osobno vozile nestale policijske službenice 49-godišnje Suzane Vugrinec i u njemu tijelo ženske osobe koje odgovara opisu nestale.

Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske u četvrtak je oko 16.30 sati zaprimio dojavu Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Murska Sobota da je na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti pronađeno osobno vozilo policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je Policijska uprava varaždinska raspisala potragu, navodi se u priopćenju.

Dojavljeno je da je na stražnjem sjedalu zaključanog vozila pronađeno tijelo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec, a očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela.

Iz varaždinske Policijske uprave dodaje se da je tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će biti obavljena identifikacija i obdukcija, a osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota.

Suzana Vugrinec, kriminalistička službenica za maloljetnu delinkvenciju u Policijskoj upravi varaždinskoj, iz svog je doma u Varaždinu otišla u nedjelju oko 19 sati i 30 minuta u osobnom automobilu Renault Clio, a varaždinska policija pokrenula je potragu za njom.