ŠTO NAS ČEKA

U ponedjeljak još ugodno, a onda kreće pakao i temperature iznad +30!

18.06.2017 u 13:22

Bionic
Reading

Diljem Hrvatske današnji dan krasi izuzetno ugodno vrijeme, no nadolazeći tjedan najavljuje ono što nas očekuje gotovo tijekom cijelog ljeta

Tijekom današnjeg dana u unutrašnjosti će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, tek ponegdje s malo kiše. Na Jadranu pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske za nedjelju..

Puhat će slab do umjeren, ponegdje na udare i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu bura. Najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 26, a na Jadranu od 25 do 29 stupnjeva Celzijusa.

Pogledamo li desetodnevnu prognozu za Hrvatsku postaje jasno da je pred nama dugo toplo ljeto.

Ako je vjerovati prognostičarima od utorka će u cijeloj Hrvatskoj biti izuzetno sunčano, a što će očekivano za sobom donijeti i visoke temperature. Od sredine tjedna tako možemo u svim gradovima Hrvatske očekivati temperature iznad 30 stupnjeva Celzijusa uz tek naznaku pokojeg oblačića na nebu. Krajem nadolazećeg tjedna postoji i određena mogućnost pokoje kapi kiše, no ako je vjerovati prognostičarima, čak ni ova oborina neće rashladiti.

Pogledajte kako će izgledati nadolazeći tjedan u gradovima diljem Hrvatske.

Temperature u Hrvatskoj Izvor: Screenshot / Autor: tportal