ZAKOMPLICIRANI TRANSFER

U Pescari razočarani: Nikad više poslovati s Hajdukom

21.12.2012 u 08:34

Bionic
Reading

Predsjednik Pescare Daniele Sebastiani ljut je zbog prozivanja s Poljuda. Tvrdi kako nisu dužni Hajduku za transfer Ante Vukušića, te kako zbog ovakvog ponašanja Splićana više nikad neće poslovati s njima

Izjava predsjednika Hajduka Marina Brbića talijanskim medijima kako Pescara odugovlači s uplatom druge rate transfera Ante Vukušića nije najbolje primljena u Italiji. Brbić je ustvrdio kako u što skorijem roku očekuje uplatu 800 tisuća eura, te je zaprijetio kako će Pescaru predati na arbitražu.

Nije se dugo čekalo na odgovor predsjednika Pescare Danielea Sebastiania, koji tvrdi kako duga nema. 'S Hajdukom smo dogovorili transfer od 3.7 milijuna eura u ratama i već smo im platili 1.5 milijuna. U sljedeća dva do tri dana platit ćemo i drugu ratu od 0.8 milijuna eura, treću moramo platiti do 31. ožujka 2013. godine, a četvrtu do 30. rujna 2013. godine' otkrio je Sebastiani, koji je bio strašno ljut zbog Brbićeve izjave.

'Platit ćemo sve do zadnjeg novčića, no zbog ovakvog ponašanja sigurno je da je transfer Ante Vukušića zadnji koji ćemo s njima napraviti' zaključio je priču s Hajdukom ljutiti predsjednik Pescare. Očito je kako je Brbić postao oprezan nakon što su ga prevarili Saudijci, koji još nisu platili ni lipe od 1.8 milijuna eura za transfer Anasa Sharbinija, pa puše i na hladno. No na zapadnoj obali Jadrana to baš i nisu primili sa simpatijama.

Očito je potreban sporazum klubova a situacija će se riješiti arbitražom ukoliko se to ne dogodi. Predsjednik 'bijelih' očito puše i na hladno poučen transferom Anasa Sharbinija u Al Ittihad, od kojeg Hajduk do sada nije vidio ni lipe od ugovorenih milijun i 800 tisuća eura.