smrt u rijeci

U Dunavu u Beogradu pronađeno tijelo muškarca. Je li u pitanju Matej Periš? Oglasio se njegov otac

18.05.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, osam kilometara od mjesta na kojem je posljednji put viđen Splićanin Matej Periš. Na terenu su i forenzičari

Kako doznaje Blic, odjeća na muškarcu uglavnom odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio Matej Periš.

Tijelo su našli mornari jutros oko 9:30 sati. Muškarac, piše Blic, na sebi ima traperice, majicu s aplikacijom i jednu bijelu tenisicu. Policija je izvukla tijelo, a na terenu su i forenzičari. Presudna će biti DNK analiza kako bi se utvrdio identitet.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, potvrdio je za N1 da ga je srbijanska policija jutros nazvala i rekla da su pronašli tijelo muškarca nizvodno od Pančevačkog mosta. S obzirom na odjeću na tijelu, rekli su mu da bi to vrlo vjerojatno mogao biti njegov sin. Krenuo je za Beograd.

Nenad Periš: Čekali smo radosnu vijest...

Nenad Periš rekao je za Novu.rs da po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o Mateju. 'Ovo je strašno velika bol za sve nas. Čekali smo sve vrijeme radosnu vijest, a istina je takva kakva jest. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izrazito teško za cijelu našu obitelj', rekao je, između ostalog, Periš.

Renato Grbić, ribar i vlasnik restorana na obali Dunava u Beogradu, koji je od utapanja u rijeci spasio veliki broj osoba, ispričao je reporterki N1 da je tijelo mladića, za kojeg se sumnja da je Matej Periš, isplivalo zbog porasta temperature posljednjih dana.

Matej Periš je s društvom otišao u Beograd dočekati prošlu Novu godinu, no iznenada je nestao. S prijateljima je bio u noćnom klubu, svi su bili zajedno za stolom, a Periš je u jednom trenutku otišao na plesni podij i nakon toga mu se gubi svaki trag.