OSAM MALOLJETNIKA

U četiri dana nestalo 11 osoba

13.04.2012 u 22:09

Bionic
Reading

Zastrašujući podatak pristigao je danas poslijepodne iz Nacionalne evidencije nestalih osoba Republike Hrvatske - od ponedjeljka do četvrtka nestalo je osam maloljetnika, dvojica muškaraca, od kojih je jedan u petak pronađen i jedna starica. Svi oni udaljili su se sa svojih boravišnih adresa te im se gubi svaki trag. Pogledajte ih i dojavite policiji na broj 192 svaku informaciju koja itekako može biti važna u njihovu pronalasku

Na uskrsni ponedjeljak, 9. travnja, prijavljen je nestanak 16-godišnje Osječanke Valentine Čolik, koja se toga dana trebala vratiti u Bedekovčinu, na adresu boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15. Valentina je visoka oko 155 cm i srednje je telesne građe. Ima svijetloplavu kosu i zelene oči.

Dan kasnije nestao je muškarac i dva tinejdžera. Zagrepčanin Siniša Babić (49) udaljio se s boravišne adrese Jankomir 11. Visok je oko 175 cm, prosijede kose i jače tjelesne građe, a na sebi je imao tamnoplavu jaknu, tamnopplave hlače i zelenu šiltericu.

Petar Andrijević (17) iz Sesveta, s prebivalištem na Trgu Antuna Mihanovića 1, nestao je s adrese Šime Kvrina Kozulića 68, u Malom Lošinju. Srednje je tjelesne građe, visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, a u lijevom uhu nosi naušnicu.

Karlo Mandić, također smeđe kose i smeđih očiju, nestao je u Osijeku. Ovaj se 15-godišnjak, čije je mjesto boravišta Budimci, udaljio s adrese Vinkovačka 61, u Osijeku i nije se vratio. Visok je oko 162 cm i srednje tjelesne građe, no njegovu fotografiju NENO ne posjeduje.

U srijedu, 11. travnja, nestaloje četvero maloljetnika i 34-godišnjak G.Š. koji se odvezao automobilom s adrese boravišta u Splitu no doznajemo da se on vratio..  Šesnaestogodišnja Morena Uzelac nestala je u rodnoj Rijeci. Nakon škole nije se vratila na adresu Vukovarska 49. Morena je visoka oko 165 cm, srednje je tjelesne građe, ima tamnoplavu kosu i kestenjaste oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u zlatnožuti skafander, svijetloplave traperice i visoke crne tenisice.

Zvonimir Stojanović (17) otišao je s adrese Vinkovačka 61 u Osijeku i nije se vratio. Visok je oko 172 cm, ima crnu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe.

Istoga dana nestala je i 17-godišnja Mateja Rogošić. Ona se udaljila u nepoznatom pravcu s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je oko 167 cm, ima riđu kosu i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe.

Afrim Riza (17) nestao je u Rijeci
, s adrese Franje Čandeka 2. On je visok oko 171 cm, ima crnu kosu i crne oči.
Jučer, 12. travnja, nestale su još dvije osobe.

Gianni Nikolić (16), čija fotografija datira iz 2004. godine, nestao je u Vrbovcu, Lonjica 3. Visok je oko 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. U vrijeme nestanka bio je odjeven u traperice, majicu dugih rukava boje trule višnje i bijele tenisice.

Starica Franciska Vuković, u dobi od 97 godina, udaljila se s adrese u Žumberku, Kostanjevac 12c. Sijeda je, slabije tjelesne građe, služi se štakama, ima plave oči, a visoka je oko 140 cm. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu vestu, donji dio crne trenirke, crnu pletenu kapu i kućne papuče. Njezinu fotografiju NENO ne posjeduje.