PROTUEPIDEMIJSKE MJERE

Trump nastavlja kampanju 'online', Biden ide u Michigan

02.10.2020 u 20:57

Bionic
Reading

Sva ranija planirana događanja Trumpove predsjedničke kampanje u kojima je predviđeno sudjelovanje američkog predsjednika sele se "online" ili se privremeno odgađaju nakon što su na testiranju Donald i Melanija Trump bili pozitivni na novi koronavirus, objavila je njegova kampanja

Ranije najavljena događanja u koju su uključeni članovi Trumpove obitelji također se privremeno odgađaju.

"Sva druga događanja u okviru kampanje razmatrat će se od slučaja do slučaja i nekoliko dana unaprijed objavit ćemo odgovarajuću najavu", poručila je Trumpova kampanja.

Potpredsjednik SAD-a Mike Pence u petak je bio negativan na testu na koronavirus i nastavit će voditi kampanju za izbore koji će se održati 3. studenog.

Demokratski predsjednički kandidat Joe Biden nastavit će u petak kampanju u važnoj "swing" državi Michigan nakon što je testiranjem potvrđeno da je negativan na koronavirus, nedugo nakon što je potvrđeno da je predsjednik Donald Trump zaražen.

Demokratska potpredsjednička kandidatkinja Kamala Harris i njezin suprug u petak su bili negativni na test na koronavirus i nastavljaju sa planiranim putovanjima, doznaje se iz njihova okruženja. Harris će kampanju nastaviti u Las Vegasu.