Velika nagradna igra!

Tron Nasljedstvo

17.12.2010 u 11:45

Bionic
Reading

U promotivnom razdoblju od 17.12.2010. - 10.1.2011. kupi igricu za mobitele "Tron: Nasljedstvo" i možda baš ti budeš među 12 sretnika koji će osvojiti PlayStation3 konzolu, PSP Go konzolu ili koju drugu vrijednu nagradu!

Kako bi sudjelovao u nagradnoj igri, u razdoblju između 17.12.2010. - 10.1.2011. kupi igricu za mobitele ‘Tron: Nasljedstvo’ i možda osvojiš jednu od sljedećih nagrada:

3xPlayStation3 konzola
3xPSP Go konzola
3x Tron poklon paket
3x igra za PC i strip ''Tron''

Za kupovinu igrice ‘Tron: Nasljedstvo’ pošalji SMS kod OSVOJI na broj 2222 ili posjeti t-zones mobilni portal(pravila nagradne igre)!

GLAVNE NAGRADE

PlayStation 3 nastavlja visoke standarde koje je postavila njegova prethodnica, poput mogućnosti da na njemu uživate u Blu-ray (BD) filmovima visoke kvalitete, igrama i brojnim uslugama koje će se moći skinuti PlayStation®Networka. Kapacitet nove PS3 konzole narastao je na 160GB i 320GB, i s time će korisnici moći pohranjivati još više igara, filmova, glazbe, fotografija, videa te različitih sadržaja koje mogu skinuti s PlayStation Networka.

PSPgo je idealan za današnje korisnike u pokretu koji sa sobom ne vole nositi sadržaje na diskovima te zahtijevaju trenutnu zabavu na licu mjesta. Manji i lakši no ikada, PSP Go predstavlja novu evoluciju ručnog PSP sustava zabave posebno dizajniranog kako bi bio u skladu s digitalnim načinom života njegovih korisnika koji uživaju u sadržajima za skidanje podataka u pokretu.

O FILMU

Walt Disney Pictures predstavlja film 'Tron: Nasljedstvo', high tech avanturu smještenu u virtualni svijet kakav još nikad nije bio prikazan na velikom ekranu. Uz pomoć najnovije i najmodernije tehnologije, efekata i scenografije, film 'Tron: Nasljedstvo' oživljava epsku avanturu koja se odvija diljem digitalnog svijeta toliko fascinantnog i čudesnog da prelazi granice mašte. Pogledajte najočekivaniji spektakl godine u našim kinima od 30. prosinca! Više saznaj ovdje!