'HSS UPROPASTIO PROIZVOĐAČE'

Traktor onome tko nađe hrvatski grah u dućanu

12.02.2009 u 11:59

Bionic
Reading

Saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić u Križevcima se osvrnuo na Vladinu politiku s uvozom hrane, istaknuvši da je upravo HSS, koalicijski partner HDZ-a, odgovoran za nezapamćeni uvoz hrane u Hrvatsku, zbog čega domaći proizvođači propadaju.

KOPRIVNICA - 'Organizirajmo nagradnu igru i dajmo traktor onome tko u dućanu pronađe hrvatski češnjak i grah - nema ga jer se uvozi iz Kine, isto kao i bundevine koštice iz Rusije i mrkva iz Austrije, kao da domaća polja nisu plodna', kazao je Mršić, dodajući da se uvozi i mlijeko i slama, što je po njemu odraz katastrofalno vođene politike.

Spomenuo je i aktualnu situaciju s mogućom gradnjom autoceste do Križevaca i Koprivnice, komentirajući da je to smiješno - jer su vladajući, umjesto brze ceste koja je obećavana desetljećima i koja stoji 900 milijuna kuna, sjetili sagraditi autoput od dvije milijarde kuna, piše Večernji list

'Brzu cestu nismo uspjeli projektirati, a sada bi oni htjeli projektirati autocestu do sljedećeg ponedjeljka, kako bi se počela graditi u predizbornoj kampanji'.

Mršić je pozvao da se na skorim lokalnim izborima vlasti HSS-a i HDZ-a kaže da tako dalje više ne može, da je vrijeme za promjene.