PRONAĐEN UTOPLJENIK

Tijelo koje je plutalo Savom uočili prolaznici

22.07.2010 u 21:01

Bionic
Reading

Nakon gotovo dva dana pretraživanja korita rijeke Save, danas oko 18 sati i 30 minuta pronađeno je mrtvo tijelo 30-godišnjeg Joze Jelečevića iz Banovaca kod Slavonskog Broda

Nakon gotovo dva dana pretraživanja korita rijeke Save, danas oko 18 sati i 30 minuta pronađeno je mrtvo tijelo 30-godišnjeg Joze Jelečevića iz Banovaca kod Slavonskog Broda.

Mladić je u noći s utorka na srijedu otišao u obližnje selo Dubočac, na noćno kupanje s još četvoricom prijatelja. Mladići su se oko 1 sat iza ponoći kupali u rijeci Savi, no kada su izašli na obalu, primijetili su da najstarijeg od njih nema.

Odmah su obavijestili policiju te su jučer ujutro u potragu za nestalim mladićem krenuli i ronioci Specijalne jedinice MUP-a iz PU osječko-baranjske. Nakon višesatne pretrage korita rijeke Save, mladića koji je nestao u rijeci jučer nisu uspjeli pronaći.

Njegovo beživotno tijelo koje je plutalo Savom danas su uočila trojica slučajnih prolaznika, koji su se zatekli na obali rijeke u mjestu Zbijeg, oko tri kilometra nizvodno od mjesta gdje se nesretni mladić kupao s prijateljima.

Rodbina i prijatelji potvrdili su da je riječ o nestalom Jozi Jelečeviću, a tijekom sutrašnjeg dana obavit će se i obdukcija.