BEZ MEDIJA?

Sutra Grabar Kitarović preuzima dužnost od Josipovića

17.02.2015 u 18:25

Bionic
Reading

U Uredu predsjednika u srijedu poslijepodne održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde-Grabar-Kitarović, potvrđeno je Hini iz tranzicijskog tima izabrane predsjednice

Josipoviću mandat završava u srijedu u ponoć. To je i zadnji radni dan njegovom timu savjetnika koje je imenovao nakon što je postao predsjednik Republike, a kojima je potpisao razrješenja s 18. veljače. Uz Grabar-Kitarović primopredaji će nazočiti njezin najuži tim, a neki od budućih suradnika mogli bi biti poznati do kraja tjedna.

Za sada je poznato da će predstojnik njezinog ureda biti Domagoj Juričić, glasnogovornik Luka Đurić, a Natalija Hmelina šefica protokola. A oko primopredaje na Pantovčaku cijelog dana traju konzultacije novog i starog tima. Kako sad stvari stoje, primopredaja bi trebala biti obavljena sutra u poslijepodnevnim satima bez medija.

Još uvijek nije poznato hoće li se to dogoditi zajedno s novom predsjednicom i predsjednikom u odlasku, ili će tek timovi jedni drugima predati dužnost. Da susret bude bez medija želja je, kako neslužbeno doznajemo, predsjednika u odlasku Ive Josipovića.