COTRUGLI i GDi suradnja

Suradnja vodeće poslovne škole u regiji COTRUGLI Business School i renomiranog proizvođača ICT rješenja GDi Grupe

19.02.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Predsjednik uprave GDi Grupe Boran Lončarić i član uprave COTRUGLI Business School Zoran Đorđević potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji

Temeljna odrednica buduće suradnje je kontinuirana edukacija stručnjaka i menadžera GDi Grupe pri COTRUGLI Business School te zajednički projekti promocije i ponude edukacije, evenata, konferencija za područje cijele srednje i istočne Europe, s posebnim fokusom na zajedničkim edukacijskim ponudama. Ono što je objema zajedničko jest visoka regionalna pozicioniranost na tržištu, prepoznata kvaliteta usluga od strane klijenata te kontinuirano ulaganje u daljnji razvoj i inovativnost.

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u JI Europi koja okuplja renomirane svjetske predavače te ambiciozne managere i poduzetnike iz cijele regije. Svi MBA programi su međunarodno akreditirani od strane AMBA (Association of MBAs) organizacije, vodećeg svjetskog autoriteta za akreditiranje MBA programa.

GDi Grupa jedna je od vodećih tvrtki u regiji srednje Europe specijalizirana za industrijska informatička rješenja, s mrežom od 10 tvrtki-kćeri s oko 50% kadrova u inozemstvu te preko 70% prihoda ostvarenih od kupaca na inozemnim tržištima u 11 vremenskih zona. GDi već 26 godina razvija, implementira i za korisnike podržava vlastita specijalizirana aplikacijska rješenja i podatkovne sadržaje za razne industrije.

COTRUGLI i GDi suradnja otvorila je vrata novim inovativnim edukacijsko-softverskim projektima koji će zasigurno doprinijeti poslovnoj zajednici u regiji i šire.