ZASTOJI I VOŽNJA U KOLONI

Strpljenja imajte krećete li na put

  • Autor: tportal.hr/hina
  • Zadnja izmjena 14.08.2010 14:41
  • Objavljeno 14.08.2010 u 14:26
Potpuni prometni kolaps na izlazu s Dalmatine

Potpuni prometni kolaps na izlazu s Dalmatine

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić

Zbog prometne nesreće otežano se prometuje zagrebačkom obilaznicom od čvora Lučko prema čvoru Jankomir, na glavnim je cestovnim pravcima promet pojačan i mogući su česti zastoji i vožnja u koloni, izvijestio je u 14 sati HAK

Otežano se i u koloni vozi autocestom A1 od čvora Posedarje do tunela Svetu Rok u smjeru Zagreba.

Na autocesti A1 na naplati Lučko na izlazu s autoceste prema Zagrebu kolona vozila duga je oko 11 km dok se na ulaz čeka do 5 minuta.

Na A2 Zagreb-Macelj gužva je u smjeru Slovenije pa se pred naplatom Trakošćan vozi u koloni dugoj oko 4 km zbog čega se promet preusmjerava sa čvora Krapina na državnu cestu D1 prema graničnom prijelazu Lupinjak.

Promet je pojačan i na A3 Bregana-Lipovac i na A4 Zagreb-Goričan.

Na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija vozi se u koloni dugoj oko 26 km, a pred naplatom Mirna u koloni dugoj oko 6 km.

Tijekom dana zastoji su mogući u blizini turističkih središta na Jadranu i u Istri, u blizini trajektnih luka i pristaništa, kao i na dionicama na kojima su u tijeku radovi u unutrašnjosti.

Pojačan je putnički promet na svim graničnim prijelazima u Istri i na riječkom području, kao i na Bregani, Staroj Gradiški, Goričanu i Macelju (čekanja 40 min) u oba smjera.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi