bivša LJUBAVNICA

Stormy Daniels osjetila je tugu: Trump zbog mene ne treba u zatvor

07.04.2023 u 13:26

Bionic
Reading

Bivša pornozvijezda Stormy Daniels smatra da bivši američki predsjednik Donald Trump ne zaslužuje biti u zatvoru zbog novca koji joj je uplaćen da bi šutjela o njihovom seksualnom odnosu i zbog čega je u utorak završio na Kaznenom sudu u New Yorku. 'Ne mislim da su njegovi zločini protiv mene vrijedni zatvora', rekla je Daniels u intervjuu Piersu Morganu na britanskoj televiziji Talk TV

Bivši američki predsjednik izjasnio se nevinim u sudnici na Manhattanu po 34 točke optužnice za krivotvorenje poslovne dokumentacije. Za navedena kaznena djela predviđena je maksimalna zatvorska kazna od četiri godine. Daniels je za Talk TV izjavila da Trump ne zaslužuje biti iza rešetaka zbog onoga što je učinio. No dodala je da bi ga, ako bude proglašen krivim za druge zločine za koje se tereti, trebalo zatvoriti kao lekciju drugima koji bi mogli pomisliti da će se izvući s nečim sličnim. Na pitanje hoće li svjedočiti na predstojećem suđenju, Daniels je rekla da 'apsolutno' hoće.

'Zastrašujuće je, ali radujem se tome, nemam što skrivati. Ja sam jedina koji je govorila istinu', odgovorila je. Gledajući prijenos cijelog događaja na Manhattanu, kao i Trumpa dok je ulazio u zgradu suda, osjećaji su joj bili pomiješani, no prevladala je - tuga.

'Morao se podčiniti nekom drugom, ovdje je to bio sudac. Kralj je svrgnut s prijestolja. Više nije nedodirljiv', konstatirala je Daniels.

  • +24
Stormy Daniels Izvor: Profimedia / Autor: Brent Perniac / ADMedia / Profimedia

Okružni tužitelj Manhattana Alvin Bragg rekao je da je pokušaj prikrivanja isplate novca Stormy Daniels predstavljao prijevaru glasača zaustavljanjem negativnih informacija uoči izbora. Trump negira da je ikada s njom imao seksualne odnose i kaže da je plaćanje izvršeno kako bi se zaštitila njegova obitelj od lažnih optužbi, a ne da bi se utjecalo na izbore. Pravni stručnjaci rekli su za BBC kako misle da je malo vjerojatno da će Trump završiti u zatvoru i da je novčana kazna vjerojatniji ishod.