ZBOG UVREDA NA FEJSU

Stazić se ispričao Željki Markić

09.09.2014 u 12:24

Bionic
Reading

Saborski zastupnik SDP-a Nenad Stazić ispričao se Željki Markić, čelnici inicijative 'U ime obitelji' zbog svog statusa na Facebooku kojem ju je doveo u vezu s ubojstvima djece u Jasenovcu, piše Jutarnji list

'Ja, Nenad Stazić ispričavam se Željki Markić što sam na svom Facebook profilu napisao rečenicu 'Očekujem da ova Markićka i njezina udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu.' Ja tom rečenicom nisam htio uvrijediti i povrijediti Željku Markić i njezinu obitelj', rekao je SDP-ov političar.

Jutarnji.hr piše kako je Željka Markić ispriku prihvatila rekavši: 'Prihvaćam ispriku u svoje ime, ime članova moje obitelji i članova inicijative 'U ime obitelji' koji su se ovom izjavom osjetili povrijeđenim.

Stazić je pristao iz isprike izbaciti zadnji dio o Jasenovcu. Željka Markić je zbog povrede prava osobnosti podigla tužbu protiv Stazića te tražila 20.000 kuna.