STRPLJENA SPAŠENA

Stacey ima plan za životni san

04.01.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Za mladu Australku Stacey Lauren ne postoji ništa bolje od ljetnog sunca i života u bikiniju pa poduzima sve mjere da ga upravo tako i provodi

Posao snova za ovu ovisnicu o UV zrakama nesumnjivo bi bio u svijetu modela za kupaće kostime, a da za to ima potencijala Stacey neumorno pokazuje objavama na Instagramu. Kako bi to rekli stručnjaci za modu 'Stacey ima tijelo stvoreno za bikini', i očito čvrstu volju da ga fitnesom održava u besprijekornom stanju.

Po načinu ophođenja zaključilo bi se da zna zajahati valove na obalama rodne Australije, no Stacey dosta surfa i internetom u potrazi za plažama na kojima bi snimala modne kampanje. Fotografije koje prenosi s tuđih Instagram profila otkrivaju da ipak voli mirnije vode.

Dakle, sve je tu - besprijekorno tijelo, čvrsta želja, fotogeničnost i popis mjesta za snimanja. Nedostaje još samo ozbiljniji proizvođač kupaćih kostima koji će pomoći u ostvarenju tog sna. Stacey, držimo ti fige i s nestrpljenjem iščekujemo editorijale na bajkovitim mjestima s tvoje liste želja.

Beach days like...

Fotografiju objavljuje ☼♓︎ LAUREN (@staceylauren)

How quickly time flies ⚡️⚡️

Fotografiju objavljuje ☼♓︎ LAUREN (@staceylauren)

Good morning Saturday! ☀️

Fotografiju objavljuje ☼♓︎ LAUREN (@staceylauren)