Sretan 1. rođendan ModaKomoda!

Sretan 1. rođendan ModaKomoda!

25.10.2012 u 22:09

Bionic
Reading

Neopisivo mi je drago što sam mnoge trenutke jedne od najljepših godina mojeg života podijelila s vama. Povezala nas je ona. ModaKomoda. I najiskrenije vam kažem da mi nije bilo ni u peti, kada je prije godinu dana izašao prvi post, da ćete ju tako zavoljeti.

ModaKomoda je kao i mnoga moja djeca (mrzim naziv projekti, a treće mi ništa ne pada na pamet) nastala iz puke slučajnosti i spleta sretnih okolnosti. Moda mi je cijeli život kao nekakva igračka koje se nipošto ne želim otarasiti jer me opušta i dopušta da maštam. A u Komodu dokumentiram sva svoja maštanja, putovanja, uspomene, zanimljive ljude koje sam upoznala i gradove kroz koje sam prošla. Tako bi ja ukratko opisala ModuKomodu

Rodila se paralelno s mojom idejom o studiju u Barceloni koja me dodatno inspirirala što se nadam vidi iz gotovo svakog mojeg posta pa tako i ovog današnjeg, rođendanskog, slavljeničkog, no istovremeno i pomalo nostalgičnog jerbo se bliži kraj mojeg boravka u Gaudijevom gradu. Ne znam jel' slučajno, ali istovremeno s istovremenim svira Nick Cave kojeg počesto slušam zadnjih dana. Znam, ima Cave i dizalica, al' to nije slučaj s 'Your funeral...my trial'

No, lagala bi' kad bi' rekla da se nije feštalo ovih dana. Par balona s helijem i dvije čaše cave (kako Španjolci zovu pjenušavo vino) bilo je dovoljno da namami gospon Roma da dođe do nas i da nam zasvira neku samo njemu znanu, jasno nam pokazujući mimikom lica: 'Nema đabe ni u stare babe!' Ispraznila sam svoj sitniš istim žarom k'o da mu dajem krupniš i nastavila s Andrinom u potragu za novom lokacijom za novi outfit. No, o tom u nekom sljedećem postu.

Photos: Andrina Perić
top: Obekei, vesta: Topshop, suknja: Zara, čizme: Dr. Martens, naočale i naušnice: H&M, prsten: uspomena s Tajlanda, lak za nokte: Sephora, Ruž: MAKE UP FOR EVER


I da ne zaboravim zahvaliti nekolicini ljudi bez kojih zasigurno ne bi bilo ni ModeKomode, barem ne u ovakvom obliku. Hvala glavnoj urednici Tportala Alemki Lisinski koja je prepoznala moju ideju i dala joj vjetar u leđa i mojim urednicama Gabi i Marcelli koje ponekad gube živce što kasnim s postovima, ali mi opraštaju jer sam uzorna studentica. Zatim, dizajnericama Danijeli i Vedrani koje su zaslužne da se lako snađete, te programeru Branku koji se pobrinuo da sve besprijekorno funkcionira. Za nenametljiv logo MK i izbor fonta zaslužna je moja prijateljica i majstorica u kukičanju Ružica. Hvala i prekrasnoj fotografkinji Andrini s kojom sam u Barci imala nekoliko nezaboravnih sessiona (one najbolje ćete tek vidjeti). I najveća hvala i <3 ide mojem bratu Luki koji je svojim talentom utkao treću dimenziju ModiKomodi.

Hvala i svima vama, dragim našim čitaljima i čitateljicama što nas vjerno pratite kako na Tportalu, tako i na društvenim mrežama; Facebooku, Twitterru, Instagramu i Pinterestu.

Evo dok ja ovo piskaram stig'o Spotify i do življeg Cavea. Ovu posvećujem Barceloni koja me inspirirala i koja mi svakodnevno poklanja trenutke kojih ću se još dugo sa smješkom sjećati (And she moves me with just one little look...).

E i da, skoro zaboravih..već danas ide nova nagradna igra na facebook stranici ModeKomode. Ne propustite šansu da osvojite predivnu Tradate haljinicu iz najnovije kolekcije!

Pozz!