UBOJSTVO MEKSIKANKE SELENE

Srbijanska policija sutra objavljuje identitet mogućeg ubojice?

13.09.2012 u 20:55

Bionic
Reading

Srbijanska je policija privela više osoba u Novom Sadu u cilju rasvjetljavanja umorstva 31-godišnje Meksikanke Selene Graciano u Splitu, objavila je srbijanska agencija Tanjug

Prema riječima ravnatelja srbijanske policije Milorada Veljovića, privedenima će se uzeti i DNK uzorci radi uspoređivanja s materijalnim dokazima.

On očekuje da će policija već u petak ujutro priopćiti identitet mlogućeg ubojice Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo, koja je ubijena u Splitu 25. kolovoza.

Po dosadašnjim nalazima hrvatske policije i izjavama svjedoka, dres nađen u blizini mjesta ubojstva upućuje na to da bi počinitelj mogao biti muškarac koji je dulje vrijeme boravio u Splitu i vozio automobil novosadskih registarskih pločica.


Posmrtni ostaci Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31), koja je pod još nerazjašnjenim okolnostima ubijena na Marjanu, popodne su zrakoplovom Croatia airlinesa odvezeni prema Frankfurtu odakle će kasno večeras nastaviti put prema Meksiku.

Jutros je tijelo sa Zavoda za patologiju, sudsku medicinu i citologiju KBC-a Split prebačeno na splitski aerodrom.

Tijelo je balzamirano i konzervirano jer tako nalažu propisi zemalja američkog kontinenta da se pri dopremanju preko oceana posmrnih ostataka u te zemlje, u ovom slučaju u Meksiko, s posmrtnim ostacima mora tako postupiti, doznaje se u Posmrtnim uslugama "Tonkić", pogrebnom poduzeću koje je obavilo prijevoz do splitskog aerodroma.

Nestanak Selene Margarit Graciano Macedo prijavio je njezin brat splitskoj policiji 22. kolovoza ove godine. Tri dana kasnije, 25. kolovoza, njeno mrtvo tijelo pronađeno je u Park šumi Marjan.