'TREBALI SU NAS PROGUGLATI'

Splitski reperi brutalno otpilili Mirelu Holy

23.03.2015 u 09:13

Bionic
Reading

Splitski reperski dvojac Krešo i Žuvi, koji je nedavno snimio spot za svoju pjesmu 'Mirela Holy, dobio je upit iz ORaH-a. Ta je stranka pomislila da su oni obožavatelji njihove čelnice, a htjeli su njihovu pjesmu o drogi, socijali i splitskom načinu života iskoristiti u kampanji protiv bušenja nafte. Problem je samo to što ljudi iz ORaH-a pjesmu 'Mirela Holy' s albuma 'Brokva' očigledno nisu poslušali, niti proguglali Krešu i Žuvija, jer bi odmah vidjeli da o njihovoj predsjednici splitski reperi baš i nemaju visoko mišljenje

'Nikada nismo ništa govorili o bušenju nafte u Jadranu, niti imamo ikakve veze s tim. Očito da nas ORaH simpatizira puno, puno više nego mi njih', rekao je za tportal Krešo Bengalka, koji je inače poznat i po radu s Kišom Metaka, dok je Žuvi ranije nastupao s Ruganjem i Extrom i Mod Squadom.

Svoj stav o Mireli Holy iznijeli su nedavno i u razgovoru za Dalmacija News.

'Ne, nismo ime pjesmi dali u čast te političarke, nego smo slažući rime sasvim slučajno došli do tog naziva. U tom trenutku imalo nam je dovoljno smisla da pjesmu tako i nazovemo', rekao je tada Žuvi. U pjesmi se inače usput spominju i političari Jadranka Kosor i Petar Čobanković.

Krešo Bengalka bio je još oštriji prema Holy: 'To je porez koji je morala platiti sakupljajući jeftine bodove na račun propagiranja medicinske marihuane. Mi jesmo za legalizaciju marihuane, ali medicina nas ne zanima.  Ako si za legalizaciju trave, budi! Al' bez tih pravdanja', zaključio je živopisni pjevač procjenu vjerodostojnosti liderice ORaH-a koja njeguje liberalni imidž političarke sklone legalizaciji marihuane.

'Nikad im nije kasno da nas proguglaju', poručio je za kraj preko tportala Krešo Bengalka. Spot za pjesmu 'Mirela Holy' pogledjte u nastavku: