GOTOVO 400 TISUĆA KUNA

Slovenka iz Hrvatske nosi kući peticu Eurojackpota!

19.08.2014 u 20:29

Bionic
Reading

U 33. kolu igre Eurojackpot pet brojeva od 50 u Omišlju je pogodila igračica iz Slovenije na godišnjem odmoru. Za dobitak od 395.903,91 kunu saznala je na odlasku iz Hrvatske zaustavivši se na kiosku Tiska odigrati još jedanput, priopćili su iz Hrvatske lutrije

'Vidjeli smo velike plakate da se može igrati u Hrvatskoj i redovno igrali na jednom kiosku. Zastali smo prije povratka odigrati još jedanput i saznali da je na tom kiosku uplaćena dobitna petica pa smo provjerili. Još ne znamo na što će otići novac. Odjeća, odmor... već ćemo smisliti' kazala je igračica koja želi ostati anonimna, objavila je Hrvatska lutrija.

U Hrvatsku redovito dolazi na odmor, a tijekom godine je skupljala kovanice za ljetovanje kojima je na kraju zaigrala Eurojackpot i pogodila brojeve 17, 38, 41, 43 i 47, ali ne 4 i 6 iz malog bubnja.

Iako nije pogodila niti jedan od dva od osam brojeva koji bi značili milijunski dobitak, odnosno 236 milijuna kuna u slučaju pogotka oba broja, sretna dobitnica nije razočarana.

'Da smo pogodili četiri broja, uvijek bismo se pitali – što bi bilo da je bila petica? Ovako imamo lijep dobitak i nastavljamo igrati', poručuje sretna susjeda.

U povijesti igre Eurojackpot gledajući prema veličini i broju stanovnika Slovenija je daleko najsretnija zemlja. Do sada su u susjedstvo otišla čak dva Eurojackpota, u Hrvatsku jedan, a npr. u Španjolsku, Nizozemsku ili Švedsku - niti jedan, primijetili su u Hrvatskoj lutriji.