fešta u 'klubu'

Škoro poručio da je prebolio koronu pa se sarkastično osvrnuo na proslavu Martinja od prije godinu dana

11.11.2020 u 12:45

Bionic
Reading

Miroslav Škoro, saborski zastupnik Domovinskog pokreta, obratio se javnosti preko Facebooka kazavši kako su on i njegova obitelj nakon dva tjedna konačno prebolili koronavirus i apelirao je na sve građane da štite svoje zdravlje i zdravlje drugih

' Što se tiče političkog života, vidjeli ste u ovih nekoliko tjedana da je Domovinski pokret u Saboru pokrenuo interpelaciju, a što je za posljedicu imalu otvorenu i konstruktivnu raspravu u kojoj se snagom argumenata govori o stvarima koje tište svih nas. Želim čestitati svim ljudima koji su sudjelovali u toj raspravi, a posebice Domovinskom pokretu koji je pokazao u svega nekoliko mjeseci da uistinu jest treća politička snaga u Hrvatskoj', kazao je Škoro.

Dodao je da su odgovori na njihovu interpelaciju u Saboru su identični i slijeva i zdesna.

'Vidi se da su svi oni zajedno umočeni u niz slučajeva te su pritom pokušali svugdje pronaći svoj osobni interes. Danas je 11.11. čuveno Martinje, ali to ćemo proslaviti drugom zgodom. Sad je najvažnije da svi pazite na zdravlje i zdravlje svojih najbližih.

No, kad već spominjemo Martinje, ne možemo, a da se ne sjetimo da su na današnji dan prošle godine neki organizirali fešte u nekim klubovima, donosili vreće novaca. Bilo je tamo poznatih lica, bilo je svega... Stoga ćemo vidjeti može li se i u tom smislu napraviti neka zgodna interpelacija', zaključio je Škoro.