saborska zastupnica

Škorina sestra Vesna Vučemilović objavila imovinsku karticu; nije ni približno izdašna kao bratova

10.09.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Vesna Vučemilović, saborska zastupnica Domovinskog pokreta koji je utemeljio njezin brat Miroslav Škoro, objavila je svoju imovinsku karticu. Za razliku od bratove, njezina nije ni približno toliko izdašna

Vučemilović, koja je u Hrvatski sabor došla s liste Domovinskog pokreta, doktorica je znanosti, a po zvanju docentica. U Saboru ima plaću od 16.083 kune.

Prije političke karijere bila je stručna suradnica Veleučilišta u Slavonskom Brodu, a s iste adrese i tijekom saborskog mandata mjesečno će dobivati oko 400 kuna po osnovi 'nesamostalnog rada'. Vučemilović je od nastavne djelatnosti jednokratno uprihodila pet tisuća kuna, a od osiguranja mjesečno dobiva 703 kune.

  • +5
Vesna Vučemilović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Suprug joj radi u Državnom inspektoratu za plaću od 8257 kune, od koje mjesečno odvaja 2384 kune za pozajmicu od PBZ-a u iznosu od 143.078 kuna, podignutu ove godine.

Supružnici posjeduju kuću s okućnicom u Našicama vrijednu 1,1 milijun kuna, a voze Toyotu Corollu iz 2017., vrijednu sto tisuća kuna, i Toyotu Yaris hybrid iz 2016., vrijednu 75 tisuća kuna.

Vučemilović je prijavila kako posjeduje udio u fondu ZB Invest d.o.o. vrijedan 1.640.167 kuna.

Na štednji ima 13 tisuća eura i 50 tisuća kuna, suprug je uštedio 49 tisuća kuna, dok na dvije dječje štednje imaju po 60 tisuća kuna.

Imovinska kartica Vesne Vučemilović by Tportal.hr on Scribd

S druge strane, njezin brat Miroslav Škoro posjeduje milijunske nekretnine, a na računu ima i pozamašnu štednju.

Više pročitajte ovdje.