ŠOK U KAŠTEL STAROM

Sedmaši u bordelu za 30 kuna gledaju gole 'tete'

15.12.2008 u 08:07

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme, zavladala je panika među roditeljima kaštelanskih maloljetnika, kojima je umjesto škole, sporta i crkve, najnoviji trend odlazak u ilegalni bordel što se navodno nalazi u neposrednoj blizini željezničke stanice u Kaštel Starom

Majka jednog maloljetnog Kaštelanina kojemu su posjeti tome mjestu postali svakodnevica, iznijela je za Slobodnu Dalmaciju svoje šokantno otkriće.

'U zadnja dva mjeseca, sin me je doslovno svaka dva dana pitao da mu dam 30 kuna. Jedan dan mu treba za bilježnicu, drugi za album sa sličicama, treći za školsku upisninu i tako unedogled. Zbog njegova učestalog žicanja novca, sve mi je to nekako bilo čudno i počela sam sumnjati da ga troši na neke druge stvari', ispričala je majka maloljetnog Kaštelanina.

Odlučila ga je malo bolje provjeravati i ubrzo je njezin angažman urodio plodom. Tijekom jednog popodneva, prisluškivala je njegov telefonski razgovor s prijateljem iz razreda, tijekom kojega su se dogovarali kako će doći do novca i taj dan opet otići gledati gole žene.

'Ostala sam potpuno zatečena i šokirana, te sam ga stavila pred zid i rekla mu da mi prizna na što troši svaka dva dana tih 30 kuna. Imala sam što i čuti, cijena 'ulaznice' u taj bordel je famoznih 30 kuna', kazala je uzrujana Kaštelanka i upozorila kako je odlazak djece u bordel postao masovna pojava u Kaštelima.

Sin joj je sam priznao da su osmaši i sedmaši iz svih osnovnih škola iz Kaštela česti gosti na tome mjestu te kako ih nikada nitko, kada bi se pojavili u bordelu, nije pitao za godine.