Prioritet morh-a

Sastali se Anušić i Debeljak zbog ophodnih brodova: 'U nekoliko navrata sam se naježio'

28.11.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić sastao se jutros u Splitu s predsjednikom Uprave Brodosplita d.d. Tomislavom Debeljakom

Kao jedan od prioriteta prilikom saslušavanja na sjednici Odbora za obranu, novi ministar obrane Ivan Anušić naveo je i rješavanje situacije s izgradnjom ophodnih brodova u Brodosplitu. Stoga se jutros sastao s predsjednikom Uprave tog brodogradilišta Tomislavom Debeljakom, ali dvojac nakon sastanka nije detaljno odgovarao na novinarska pitanja.

Sastali se Ivan Anušić i Tomislav Debeljak Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/Pixsell

'Čast mi je što smo sjeli zajedno. U nekoliko navrata sam se naježio, prvi put smo razgovarali, a da je taj razgovor na korist države i obrambenog sustava. Pred cijelim narodom kažem da ćemo surađivati kako bismo što prije napravili brodove na korist svih skupa', rekao je, prenosi N1, predsjednik Uprave Brodosplita Tomislav Debeljak.

Sastanak Anušića i Debeljaka Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Svjestan sam da je interes javnosti ogroman. To je i moj interes. Svima nam je u interesu da se taj projekt završi, no projekt je kompleksan i traje od 2014. godine. U ovom trenutku informacije koje javnost ima, ima. Javnost će biti obavještena', kazao je ministar Anušić.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'