DIREKTAN I BEZ DLAKE NA JEZIKU

Saša Cvetojević komunikator godine

21.02.2014 u 14:55

Bionic
Reading

Hrvatska udruga za odnose s javnošću proglasila je Sašu Cvetojevića komunikatorom godine te objavila finaliste po kategorijama za Grand prix

Nagrade će biti svečano dodijeljene 14. ožujka na gala večeri, a za sada su poznata dva dobitnika. Onu neslavnu nagradu za antikomunikatora godine nazvanu 'šipak' dobio je neimenovani Vladin izvor, a onu puno važniju dobio je poduzetnik i poslovni anđeo Saša Cvetojević. Predsjednik stručnog žirija Mario Aunedi Medek objasnio je zašto su za nasljednika Sanje Sarnavke izabrali Cvetojevića.

'Saša je u svojim istupima na društvenim mrežama i svom blogu uvijek bio direktan, bez dlake na jeziku i uvijek je bio potpisan ispod svojih komentara. Promišljen je i britak, a na društvenim mrežama je aktivan i ne cenzurira komentare', objasnio je Medek.

Predsjednica HUOJ-a Aleksandra Kolarić predstavila je finaliste u osam kategorija te dodala da žiri nije imao lak posao.

Najviše prijavljenih bilo je u kategoriji projekata u društveno odgovornom poslovanju te za interne komunikacije u kompanijama. Ove godine dvije su nove nagrade za nevladin sektor i za političko komuniciranje.