ISKRENI NIJEMAC

Sammer: Ovo što igra Italija, najbolje je u ovom trenutku

30.06.2012 u 16:18

Bionic
Reading

Komplimenti na račun igre talijanske reprezentacije ne prestaju stizati. Zadnji koji se oglasio jest i bivši njemački reprezentativac, Mathias Sammer, koji je čak rekao da bi bilo i nepoštena da je Njemačka prošla u finale

Mathias Sammer, nekadašnji velikan njemačkog nogometa, prepun je hvale na račun talijanskih nogometaša koji su u polufinalu Eura pobijedili njegove Nijemce 2:1.

'Apsolutno zasluženo je Italija došla do polufinala. U svemu su nas nadigrali u polufinalu i sada bi bilo pravedno da osvoje Euro jer igraju uvjerljivo najbolji nogomet. Ako odigraju tako finale', rekao je Sammer i dodao:

'Mislim da bi se njihovu utakmicu protiv Njemačke trebalo pokazivati, iz dana u dan, mladim nogometašima, ali i trenerima. To je najmoderniji mogući nogomet u ovom trenutku'.

Sammer se potom osvrnuo na svoje sunarodnjake:

'Još nismo pobijedili Italiju na velikom natjecanju i svaki put kada pomislimo da je došlo vrijeme osvete Talijani nas opet udare po glavi. To nije naš dobar stav. Inače, Buffon je imao pravo. Trebali su nam zabiti i treći i četvrti, a na kraju smo čak imali šanse doći do produžetaka. No, ne bi bilo pravedno'.