NIŠTA OD MEMOARA

Rosanna se više ne drži plana

08.12.2016 u 09:25

Bionic
Reading

Novozelandski model Rosanna Arkle krasila je naslovnice muških časopisa, njezine fotografije objavljivane su u kalendarima, a pojavljivala se i u TV reklamama

Tijekom manekenske karijere stekla je mnoga poznanstva, no ništa joj nije donijelo toliko obožavatelja kao sudjelovnje u australskom reality showu u kojem je nastupila sa svojim dečkom.

U životu se susretala s različitim ljudima i dobivala svakakve ponude, o čemu je jednoga dana planirala napisati i knjigu. Od tog plana je, kako stvari zasad stoje, odustala. Naime, sve bilješke držala je u notesu koji joj je otuđen. Sjećanja su još svježa kaže i bilo bi ih dobro zapisati, no pritisnuta obvezama prema fotografima i obožavateljima ne pronalazi za to vremena.

U toj je knjizi željela progovoriti o mnogočemu što se ne bi svidjelo brojnim javnim osobama Novog Zelanda. Gubitak vrijedne građe je ne obeshrabruje, a ako joj je suđeno napisati tu knjigu, vjeruje da će se njezin notes pronaći. U međuvremenu planira i glazbenu karijeru, a kad navala obožavatelja na njezin Instagram malo posustane, voljela bi zaigrati i na daskama Novozelandskog narodnog kazališta.

Sunny by day tropical storms by night ☀️⛈ ❤️ #Queensland #Summer! ????@andi_bagus

A photo posted by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Fri-Yay ???? Have a great weekend everyone ?????? (Booty & diet plan link in bio)

A photo posted by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Have you had a tough day at work?? ???? @brickcityvillin @thelifeofjimmyy

A photo posted by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Happy Monday (or Sunday ??) ???? Hope you all have a fantastic week ahead! ????

A photo posted by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on