NASTAVNIK ZEMLJOPISA

Puštao učenicima porniće umjesto blockbustera

14.05.2010 u 15:05

Bionic
Reading

Popis žrtava monstruoznog nastavnika zemljopisa iz Novog Sada mogao bi biti veći nego što se nagađalo. On je, osim što je nekoliko učenika tjerao na oralni seks te ih pritom snimao ucjenjujući ih snimkama, svojim đacima desetak godina tijekom nastave puštao porniće

Prema tvrdnjama roditelja, oni su nakon svjedočenja svoje djece ukazivali u petrovaradinskoj školi na to na nastavnik djeci pušta porniće, no nitko se na upozorenja nije obazirao.

Direktorica škole kaže da je znala da nastavnik djeci dva puta tjedno nakon nastave pušta filmove, ali mislila je da djeci pušta blockbustere.

Djeci je navodno davao razne poklone ili rješenja za ispite kako bi pridobio njihovo povjerenje. Dok je djeci puštao porno filmove pred njima se samozadovoljavao ili gledao učenike kako to čine, a neke od njih je i oralno zadovoljavao. Sve se to događalo ili u školskom kabinetu ili u podrumu njegove kuće, doznaje novosadski Radio 021.

Navodno, nijedan učenik nije fizički prisiljen na odnos s nastavnikom. On je koristio njihovu labilnost, s njima se zbližavao, a nekima je čak dolazio kući i posjećivao roditelje.

Nastavnik Ivan M. Š. priznao je policiji seksualno zlostavljanje sedmorice đaka, a ukoliko se dokaže da je kriv, prijeti mu kazna do deset godina zatvora.