hici u potiljak

U četvrtak presuda mladiću za ubojstvo roditelja u okolici Vodica

14.05.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Mladiću Tinu Šunjergi koji je prije godinu dana u okolici Vodica ubio svoje roditelje u četvrtak u podne izreći će se presuda na zadarskom Županijskom sudu

'Nije to bio obilan dokazni postupak, svi dokazi izneseni su u raspravi. Ne mogu pobliže reći kakva će biti kazna. U vrijeme izvršenja djela Šunjerga je bio mlađi punoljetnik, ali njemu se sudi po redovnom postupku. Kakva će biti odluka, to ćemo vidjeti u trenutku presude', rekao je glasnogovornik zadarskog Županijskog suda Hrvoje Visković, piše 24.sata.

Mladiću Tinu Šunjergi presuda bi se trebala izreći u četvrtak u podne na zadarskom Županijskom sudu na kojem su u ponedjeljak izrečene završne riječi u ovom slučaju. Tužiteljstvo smatra kako je ubojstvo roditelja pomno isplanirano, piše 24.sata, te da im se mladić htio osvetiti zbog toga jer su mu godinama prigovarali zbog loših ocijena u školi i konzumiranju raznih droga.

Šunjergu terete da je 25. ožujka 2017. oko 16 sati pri povratku iz polja hicem iz pištolja u glavu ubio majku Silvanu (46) kad je sjela za upravljač automobila, a potom oko 17.30 sati u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj i oca Marina (45) pucnjem u potiljak s udaljenosti od 30 centimetara. Koristio je očev pištolj Crvena zastava koji je prethodno ukrao iz sefa. Kako bi mu nečujno prišao s leđa i repetirao pištolj, Šunjerga je u susjednoj prostoriji pustio vodu iz slavine.