EU PROJEKTI

PROMO: Osigurajte sredstva iz EU fondova za svoju tvrtku!

04.09.2014 u 09:00

Bionic
Reading

Vlasnik ste malog ili srednjeg poduzeća? Zanima vas kako doći do sredstava iz EU fondova? Želite dobiti potporu za svoja ulaganja, ali ne znate otkuda krenuti?

Prijavite se na jednodnevnu edukaciju u organizaciji obrta EU PROJEKTI i saznajte što možete financirati iz EU fondova: EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PODUZEĆA

24. rujna 2014. u Zagrebu na Veleučilištu Vern,
Trg Drage Iblera 10, 2. kat Importanne Gallerije, učionica IMP 12, s početkom u 9 sati

Što ćete naučiti?
Saznat ćete koje su mogućnosti financiranja iz EU fondova za male i srednje poduzetnike, koji su uvjeti za sudjelovanje te koliki su iznosi na raspolaganju. Poduzetnici će saznati sve o financijskoj perspektivi 2014. - 2020., strukturnim fondovima i novim programima Unije koji su odnedavno na raspolaganju i koji donose novitete za MSP. Naučit ćete kako razviti svoje poslovne ideje u projekte i dobiti niz praktičnih savjeta i iskustava iz prvih natječaja iz strukturnih fondova.

Edukacija će razjasniti sve nedoumice potencijalnih prijavitelja, dati im konkretne savjete o tome s kojim je projektima moguće aplicirati te pokazati na što trebaju paziti prilikom pripreme dokumentacije budući se radi o novom sustavu i načinu prijave projekata, kao i novom setu pravila.

Ujedno ćete saznati koji su natječaji za poduzetnike trenutačno otvoreni, a koji najavljeni za 2014. i početak 2015., što će vam omogućiti da počnete s edukacijom već danas kako biste se mogli kvalitetno pripremiti.

Tko se može prijaviti?
Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzećima, potpornim organizacijama kao što su poduzetnički centri i razvojne agencije, komorama, savezima, pojedincima i drugim organizacijama koje žele informirati poduzetnike.

Tko će voditi edukaciju?
Ariana Vela i Ria Bilić iz obrta EU PROJEKTI koji su vodeći konzultanati za EU fondove na području RH i regije. Portfolio projekata na kojima su radili veći je od 200 milijuna eura, a surađuju s velikim brojem organizacija iz javnog, poslovnog i civilnog sektora. Naki od klijenata i partnera EU PROJEKATA su Udruga gradova u RH, Privredna banka Zagreb, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtmnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatski savez zadruga, tvrtke i organizacije poput Ericsson Nikola Tesla, Coca-Cola, Tim kabel, Autoceste Rijeka - Zagreb, BINA Istra, Beton Lučko, Fami, DOK-ING, CROZ, Jadran Galenski laboratorij, brojni gradovi, razvojne agencije, udruge i mediji. Autori su prvog hrvatskog portala o EU fondovima – EU-PROJEKTI.INFO (www.eu-projekti.info) te sutradnici T-portala na pitanju EU fondova.

Detaljne informacije o edukaciji možete pronaći u sljedećim dokumentima:
Poziv
Program
Prijavnica

Ako se želite prijaviti, ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail adresu: edukacija@eu-projekti.com!

Detaljne informacije o edukaciji, programu i prijavnici možete pronaći i na sljedećoj poveznici. Veselimo se vašem dolasku!