ZAKRČENA DRŽIĆEVA

[VIDEO] Prometni kaos od jutra! Na gradilište u Zagrebu stigao i Bandić te progovorio o predsjedničkoj kandidaturi

19.08.2019 u 08:54

Bionic
Reading

Baš kao što je bilo i najavljeno, počeli su radovi na istočnom kolniku Avenije Marina Držića u Zagrebu, na dijelu od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara. Usporedo s radovima počele su prometne gužve

Razlog zatvaranja istočnog kolnika Držićeve za sav promet od ponedjeljka 19. do ponedjeljka 26. kolovoza, a riječ je o jednoj od najprometnijih ulica u gradu, uređenja je kolnika, navode iz gradskog ureda.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Avenija Marina Držića – Lastovska ulica – Kruge – Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz gradskog ureda upozoravaju građane na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

  • +7
Početak radova na sanaciji kolnika Avenije Marina Držića Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

Kako javlja Večernji, počeo je i prometni kaos na spomenutoj lokaciji.

Milan Bandić pojavio se na gradilištu na Držićevoj te se dotakao i svoje predsjedničke kandidature. Između ostalog je izjavio da je on, unatoč pisanju nekih medija, donio odluku o predsjedničkoj kandidaturi, no nije želio otkriti što je točno odlučio. 'Ne znam što mediji pišu, odluka je donesena, a objavit ću krajem rujna, jako ćete se iznenaditi', izjavio je Milan Bandić za N1.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl