ACTIVISION BEZ KOMENTARA

Procurio novi James Bond

19.07.2010 u 12:57

Bionic
Reading

Iako autori ne govore ništa, a Activision šuti, jedan bloger objavio je informacije o konceptu nadolazećeg James Bond naslova

Kao što vjerojatno znate, snimanje najnovijeg James Bond filma odavno je obustavljeno s obzirom na bankrot MGM studija i neizvjesno je kako će se cijela situacija rasplesti. S obzirom na isplativost i slavu James Bond franšize, nije nam jasno kako se MGM uopće našao u toj situaciji, ali ne bi bili iznenađeni da saznamo kako studio vode neki hrvatski menadžeri ili direktori.  

Za izradu igre koja je trebala izaći uspredo s filmom zadužen je Bizzare Creations čiji je posljednji naslov solidni Blur, no čini se da bi igra mogla izaći bez obzira na fijasko filma. Informacije o igri procurile su od strane Dave Stewarta i Joss Stonea koji rade na naslovnoj pjesmi za film/igru, pod nazivom 'I'll Take It All'.

Prema informacijama koje su objavili, a kasnije hitno povukli s vlastitog bloga, najnovija James Bond igra izaći će pod sufiksom Blood Stone, a bit će mješavina pucačine iz trećeg lica, borbe (čin u narodu poznat kao 'šamaranje') te vožnje.

Naravno, Bond u igri napravljen je po liku Daniela Craiga koji je i liku u igri posudio glas, a osim singleplayera tu će biti i multiplayer s nekoliko modova. U posljednje vrijeme omraženi Activision koji će izdati igru, odbio je komentirati procurile informacije.

James Bond 007: Blood Stone izaći će na PS3, Xbox 360 i PC platformama, a točan datum još nije poznat.