svečana večera

Procurila snimka: Južnokorejski predsjednik pred Bidenom zapjevao poznati hit

27.04.2023 u 07:40

Bionic
Reading

U posjetu Washingtonu je južnokorejski predsjednik Yoon Suk Yeol, a na državnoj večeri s predsjednikom Joe Bidenom pokazao je i skriveni talent

Na kraju svečane večere u Bijeloj kući u srijedu, predsjednik Joe Biden, prva dama Jill Biden, predsjednik Yoon i njegova supruga Kim Keon Hee preselili su se iz Istočne sobe u Državnu blagovaonicu za zabavni dio večeri, gdje su uživali uz niz profesionalno izvedenih broadwayskih glazbenih brojeva.

Nakon što su brodvejske zvijezde Norm Lewis, Lea Salonga i Jessica Vosk otpjevale pregršt vrhunskih pjesama, uključujući izbore iz "Les Miserables" i "Funny Girl", Jill Biden najavila je poseban bis: pjesmu "American Pie", omiljenu južnokorejskom predsjedniku.

  • +5
Svečana večera u Bijeloj kući Izvor: EPA / Autor: Oliver Contreras / POOL

Tu nije završilo. Kad su pjevači završili, predsjednik Biden i predsjednik Yoon izašli su na pozornicu, a Biden je pozvao Yoona, zbog njegove ljubavi prema pjesmi, da je i sam odpjeva.

Yoon je učinio upravo to, uzeo je mikrofon i otpjevao prve strofe pjesme, na engleskom, dok su ga Biden i drugi gosti zapanjeno gledali. 

'Nešto me duboko dirnulo, dan kada je glazba umrla', otpjevao je i izazvao ovacije i glasan pljesak publike.