PEDOFIL IZ LEKENIKA

Priveden osumnjičeni za silovanje 6-godišnjakinje

27.08.2009 u 15:00

Bionic
Reading

U Istražni centar Županijskog suda u Sisku danas je priveden Mario P. (22) iz Lekenika kojeg policija sumnjiči za navodno kazneno djelo silovanja šestogodišnje djevojčice počinjeno u utorak na području Lekenika. Bez obzira na to što se dogodilo, ovakav se postupak tretira kao silovanje

SISAK - Mario P. branio se šutnjom, a istražni mu je sudac odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati, piše Večernji list.

Prema neslužbenim informacijama, u naselje u kojem se dogodilo kazneno djelo Mario P. dolazio je pomagati jednoj starijoj ženi koja mu je plaćala za pomoć oko kuće, a tu su živjeli i roditelji djevojčice koja je znala navratiti ženi. Tako je vjerojatno i došlo do kontakta između osumnjičenika i djeteta. Kada se posumnjalo u silovanje djevojčice, policija je uhitila Marija, a dijete je odvedeno u bolnicu na pregled da bi se utvrdilo što se zapravo dogodilo i je li došlo do nasilnoga spolnog odnošaja.

Policija i pravosuđe se ne izjašnjavaju niti daju u javnost informacije zbog zaštite djeteta.

Mještani tvrde kako je Mario problematičan već dulje vrijeme, boravio je u odgojnim ustanovama, a završio je osnovnu školu po posebnom programu. Tvrde i kako je napao oca sjekirom i nožem, a sličnu tešku ozljedu nanio je i jednom prijatelju koji je također završio u bolnici. Živi kod bake te nema prihoda osim što ponešto zaradi pomažući u težačkim poslovima susjedima.

Dok su ga privodili, gledao je u tlo ne podižući glavu.

Večernji doznaje da su silovanje prijavile susjede koje su u utorak čule djetetov najprije slabašni, a potom jaki vrisak nakon čega je djevojčica istrčala iz kuće, a za njom i Mario.