PRIVEDENA RAZBOJNICA

Prijeteći pištoljem pljačkala po Puli i Pješčanoj uvali

25.03.2013 u 13:21

Bionic
Reading

Istarska policija privela je u nedjelju oko 23 sata 49-godišnju Puljanku, koju se sumnjiči za tri kaznena djela razbojništva u Puli, od čega su zadnja dva jučerašnja u pokušaju

Naime, prvo razbojništvo počinila je uz prijetnju pištoljem u subotu oko 11,30 sati, kada je u pulskoj poslovnici za otkup zlata i srebra u Paladiovoj ulici, od mladog zaposlenika, 21-godišnjeg Požežanina, otuđila nekoliko tisuća kuna.

Puljanku se također sumnjiči da je i narednog dana, to jest jučer oko 8,30 sati, pokušala u mjenjačnici na Giardinima, no ovog puta uz poruku prijetećeg sadržaja, od 30-godišnje djelatnice iz Marčane otuđiti novac.

Nakana razbojništva u mjenjačnici nije uspjela pa je već nakon pola sata pokušala s novim razbojništvom u trgovini u Pješčanoj uvali, gdje je, uz prijetnju pištoljem, zatražila od 43-godišnje djelatnice iz Pule novac, a nakon što ga je djelatnica odbila dati, pobjegla je.

No policija ju je ubrzo i pronašla te je nakon kriminalističkog istraživanja sinoć predana pritvorskom nadzorniku PU istarske.