PONOVLJENI POZIV

Prepoznate li muškarca s fotografije, javite policiji

17.11.2017 u 13:33

Bionic
Reading

Policijska uprava zagrebačka poziva građane da ukoliko imaju informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija u prilogu o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr. Muškarac se povezuje s razbojništvom u trgovini na Čulinečkoj cesti u Zagrebu

U utorak, 11. srpnja 2017. oko 19.50 sati na adresi u Zagrebu na Čulinečkoj cesti u trgovini je počinjeno kazneno djelo razbojničke krađe i otuđen novac, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se najvjerojatnije radi o istom počinitelju za kojeg je policija još 7. kolovoza zamolila medije za objavu fotografija.

Tada ga se povezivalo s drskom krađom počinjenom 15. svibnja 2017. oko 21 sat u trgovini u zagrebačkoj Ulici Gjalskog, kao i s kaznenim djelom razbojništva počinjenog 14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac. 

Policija traži muškarca sa slike Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

'Osoba na novim fotografijama dovodi se u vezu s navedenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, neobrijan nekoliko dana, koji je u vrijeme počinjenja bio odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s motivom američke zastave te vidljivom tetovažom na lijevoj nadlaktici, sive traper hlače, obuven u crne tenisice, a na glavi je nosio tamnu šilt kapu', poručili su u petak iz PU zagrebačke.

Ranije objavljene fotografije možete vidjeti ovdje.