tužna vijest

Preminula djevojčica Kiara Goršić: 'Nebo je postalo bogatije za još jednog anđela...'

26.07.2022 u 14:50

Bionic
Reading

Osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić, djevojčica čija je borba protiv zloćudne bolesti inspirirala mnoge i izvukla ono najbolje u ljudima koji su donirali oko 18 milijuna kuna za njeno liječenje, preminula je u ponedjeljak 25. srpnja u SAD-u

'Nebo je postalo bogatije za još jednog anđela. Prekrasna naša djevojčice, nikada te nećemo zaboraviti. Počivaj u miru Božjem, a roditeljima, seki i ostaloj obitelji iskrena sućut i da im dragi Bog da snage za dalje', objavili su u utorak iz udruge Agenti dobrote - Šibenik. Portalu ŠibenikIN tužnu je vijest potvrdila osoba bliska obitelji.

Djevojčici Kiari Goršić 2021. godine dijagnosticiran je zloćudni tumor na mozgu gradusa IV, najagresivniji od svih vrsta. Lijeka u Hrvatskoj za nju više nije bilo nakon teške operacije koju je prošla, zbog čega je obitelj prikupljala sredstva za odlazak na eksperimentalno liječnje u SAD. U humanitarnoj akciji prikupljeno je oko 18 milijuna kuna. Kiara je s obitelji 20. prosinca prošle godine otputovala u San Francisco.

  • +7
Preminula je osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL