NEZADOVOLJAN ODNOSOM SREDIŠNJICE

Predsjednik SDP-a u Imotskom dao ostavku

01.02.2014 u 11:17

Bionic
Reading

'Nezadovoljan sam odnosom stranke prema ljudima na terenu i zato sam podnio ostavku', rekao je prof. Branko Milardović, predsjednik imotskog SDP-a koji je jučer napustio mjesto predsjednika Gradske organizacije stranke

Već duže vrijeme govori se o sve većem nezadovoljstvu među socijaldemokratima u Dalmatinskoj zagori, a neopoziva ostavka stožernog čovjeka te stranke u Imotskoj krajini samo je potvrda o krizi koja drma SDP u zabiokovlju.

'Očekivao sam da budu korektniji prema nama na terenu, ali moram reći da su glavni iz stranke gluhi prema nama. Petnaest godina sam čelnik stranke u Imotskom, prošao sam svašta i jednostavno više ne želim biti predsjednik. Ostat ću običan član', kazao je sada već bivši prvi čovjek imotskih SDP-ovaca.

SDP u Imotskom osvajao je do 10 posto glasova
, no na prošlogodišnjim lokalnim izborima stranka je doživjela neuspjeh i nije osvojila ni jedno vijećničko mjesto u Gradskom vijeću Imotskog.

Slijedi li raspuštanje organizacije na terenu ili će stranka postaviti povjerenika
dok se kriza ne riješi, kao u dubrovačkom slučaju, odlučit će predsjednik SDP-a Splitsko dalmatinske županije Arsen Bauk i zagrebačka središnjica, ali kako se neslužbeno doznaje, nitko u Imotskom ne želi biti čelnik SDP-a niti sjesti u fotelju predsjednika.