'OSTALI SMO ŽIVI'

Predsjedničina majka komentirala kćerinu izjavu o nogometnom klubu: Rijeka ionako malo glasa za nju

28.10.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Dubravka Grabar, majka predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, komentirala je u razgovoru za N1 predsjedničinu izjavu o Nogometnom klubu Rijeka

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, podsjetimo, rekla je da je ona kao Riječanka odlazila na utakmice Rijeke, ali...

'Naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera', rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

  • +14
Kolinda Grabar Kitarović posjetila je manifestaciju Bela nedeja u Kastvu Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Hoće li Rijeka zamjeriti predsjednici zbog takve izjave?

'Ja mislim da Rijeka ionako malo glasa za nju. Rijeka je multinacionalna, više je, neću reći čija, ali dobro je, ostali smo živi i po porijeklu imovine i svačemu', kazala je, među ostalim, Dubravka Grabar za N1.

>>> Škoro: Rijeka je super, rasprava o željeznoj zavjesi je tragikomična

'I tu će glasati za nju, ali svatko ima pravo glasati za nekoga. Dobro, sad ih je malo previše, ali... budemo videli', kazala je predsjedničina majka, dodajući da se ona nada najboljemu.

Dubravka Grabar Izvor: Screenshot / Autor: N1

Na pitanje novinarke da komentira izjavu predsjednice da joj je bilo teško u Jugoslaviji, iako je upravo u to vrijeme otišla u Ameriku na školovanje, Dubravka Grabar naglašava da je njezina kćer tamo otišla 'samo na razmjenu'.

'Ja sam htjela da ona vidi i dalje. Mislim, nama je tu dobro s obzirom na druge. Ja se ne tužim', odgovorila je majka Kolinde Grabar Kitarović.