nepoznate okolnosti

Poznati srbijanski YouTuber pronađen mrtav u radionici

23.05.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Mirko Rašić pronađen je u Surčinu, a njegovo beživotno tijelo pronašao je kolega. Okolnosti smrti trenutačno nisu poznate

Poznati srpski YouTuber Mirko Rašić (32) pronađen je mrtav u jednoj hali u Beogradu, javlja Telegraf.rs. Rašić je pronađen u Surčinu, a njegovo beživotno tijelo pronašao je kolega. Okolnosti smrti trenutačno nisu poznate.

Inače, Rašić je automehaničar i influencer iz Beograda koji je vodio YouTube kanal 'Neovlašćeni serviser' koji ima više od 143 tisuće pretplatnika, dok ga je na Instagramu pratilo više od 126 tisuća ljudi. Od devete godine radio je s ocem, a bio je i influencer koji je na društvenim mrežama promovirao mehaniku i automobilizam.

'Mirko radi ono što zaista voli i trudi se da bude najbolji u tome. Njegovo nesebično dijeljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku. Pristup publici kao “čovjek iz naroda” razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko ima ogroman utjecaj na neke nove klince koji vole automobile pa kreću njegovim putem. Putem automehaničara', stoji u opisu njegova YouTube kanala.

Posljednju objavu na Instagramu objavio je samo dan prije smrti. Riječ je o klipu u kojem pojašnjava vozačima što ne bi trebali raditi tijekom vožnje. Ispod objave pratitelji su se počeli opraštati od influencera.