8+ U VOĐINCIMA

Požar uništio robu za pomoć obiteljima

13.04.2013 u 15:38

Bionic
Reading

U jučerašnjem požaru na zgradi humanitarne udruge 8+ u Vođincima izgorjela je roba vrijedna više desetaka tisuća kuna, priopćila je danas vukovarsko-srijemska policija

Humanitarna udruga „8+“ sa sjedištem u Vođincima, prema riječima njezinog predsjednika Antuna Trbuka, skrbi za više od tisuću mnogočlanih obitelji širom Slavonije.

'U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a očevidom je utvrđeno kako je požar izazvan ljudskom radnjom, dok je uzrok požara toplinska energija nepoznata izvora“, navodi se u policijskom priopćenju te dodaje da je požarom bila zahvaćena u potpunosti unutrašnjost i krovište objektu, a roba izgorjela.

Požar na zgradi humanitarne udruge u Kolodvorskoj ulici u Vođincima buknuo je jučer oko 5 sati, u objektu se u trenutku požara nitko nije nalazio, a ugasili su ga dobrovoljna vatrogasna društva iz Vođinaca i susjednog Ivankova.

Policija je protiv nepoznatog počinitelja najavila kaznenu prijavu zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.